Yksityisyydensuoja

Henkilötietolain (623/1999) 10 § mukainen REKISTERISELOSTE

 

Rekisterinpitäjä

Mainostoimisto Sisko Oy

Y-tunnus: 2922468-1

Puhelin: +358(0)407665477

Email: info@mainostoimistosisko.com

Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Enni Lehtinen, toimitusjohtaja

Puhelin: +358(0)407665477

Email: info@mainostoimistosisko.com

Rekisterin nimi

SiskoShop.comin asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Tuotteiden tilaus, toimitus ja laskutus

Asiakaspalvelu

Palvelun kehittäminen

Markkinointi

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ja etämyyntiin.

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

SiskoShop.comin asiakasrekisteriin voidaan tilauksen yhteydessä kerätä seuraavat tiedot:

  • Asiakkaan nimi
  • Asiakkaan osoite, sekä muut yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
  • Asiakkaan tilaamat tuotteet ja niitä varten ilmoitetut tekstisisällöt
  • Maksu- ja toimitustapa, sekä lähetyksen seurantatiedot

Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa muuttamista tai poistamista SiskoShop.comin asiakasrekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Henkilötietojen käsittelijät ja tietojen luovutus

Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käsittelevät yrityksen työntekijät. Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa esimerkiksi viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Tuotteisiin sisällytettyjä, asiakkaan määrittelemiä tietoja, kuten hääkutsuihin sisällytettäviä hääparin nimiä ja hääpaikan osoitetta, käsitellään valmistuksen yhteydessä yrityksen yhteistyöpainotaloissa, jotka määrittyvät tuotteen tyypin mukaisesti. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta: info@mainostoimistosisko.com

Maksun yhteydessä SiskoShop.comin verkkokaupan maksunvälityspalvelu Klarna  (Klarna AB, 556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) kerää maksun suorittamiseen tarvittavat tiedot ja käsittelee näitä oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Klarnan tietosuojakäytännön voit lukea täältä: https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/

Rekisterin suojauksen periaatteet

SiskoShop.comin asiakasrekisteriä säilytetään Mainostoimisto Sisko Oy:n kotitoimistolla. Pääsy henkilötietoihin on vain yrityksen työntekijöillä. Tietoverkko ja laitteet, joilla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja salasanakirjautumisella. Laitteet sijaitsevat lukitussa ja valvotussa tilassa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@mainostoimistosisko.com.